Steeds meer lezers laten zich wijsmaken dat een boek een stoffig en achterhaald medium is waar complete oerwouden aan opgeofferd worden en waar een modern mens beter niet mee gezien kan worden. Dat je beter voor bijna hetzelfde geld een stapeltje enen en nullen kunt kopen.

Zelf ben ik nog niet zover dat ik liever met een schermpje op schoot zit dan met een echt boek, de geur van drukinkt op papier is me nog steeds aangenamer dan die van ranzig plastic en schroeiende elektronica. Daarom ook maak ik zelf de immense boekenberg regelmatig nog wat hoger met échte boeken.

 

Of het boek er ooit komt is nog de vraag, maar de hoofdstukken die inmiddels gereed zijn kunt u via onderstaande link alvast inkijken.

Over De Schouder Van De Schilder...

 

If you don't read Dutch don't despair. I published an English edition of my latest bestselling book: "Rain Or Shine". And if for some odd reason you don't want to spend a few dimes on a pleasure for live, I’m sorry, you can’t purchase a download in pdf format anymore…


duk vliegt er op uit

Mocht u besluiten bij Lulu - de drukker, geen Chinese massage salon - een of zelfs meerdere van mijn boeken te bestellen is het raadzaam om eerst een account aan te maken. Kost niks en verplicht u tot niets.

Het aardige is dat u dan regelmatig emails krijgt met interessante aanbiedingen.Meestal iets in de richting van: Géén verzendkosten of: 25% korting.

Als je inlogt staan er ook op de welkoms pagina regelmatig aanbiedingen die het ineens de moeite waard maken eens een écht boek aan te schaffen en niet zo’n digitaal vod dat niet meer bestaat zo gauw de stroom uitvalt…

Mocht u liever (heel verstandig) zaken doen met de kunstenaar zelve, of een atelier bezoek afleggen neemt u even contact op:

boeken@andrevanbuuren.nl


cartoons

U kunt ook even rondneuzen op de pagina van de drukker:

De boeken van andREVANbuuren...


Het moet ook allemaal niet te eenvoudig worden...